Foredrag

I øjeblikket tilbyder jeg følgende foredrag:

  1. De danske uglers status i Danmark

  2. Fototeknik - og kunsten at tage det perfekte billede

  3. Mine bedste fuglebilleder fra ind- og udland

Intro. til foredraget "De danske uglers status i Danmark"
En status over vores 7 danske uglearter, samt en vurdering af arternes fremtidige eksistens muligheder i Danmark. Foredraget vil derudover handle om bestandsudviklingen i landende omkring os, med særligt fokus på Nordtyskland.
Foredraget vil være krydret med egne fotos og oplevelser fra ind- og udland.

Intro. til foredraget "Fototeknik - og kunsten at tage det perfekte fuglebillede"
Foredraget henvender sig både til amatører og professionelle fuglefotografer, som ser en udfordring i at tage billeder af de vilde fugle i deres naturlige omgivelser og ikke mindst - på fuglenes egne præmisser.
Under foredraget gennemgås valget af det rette grej i de forskellige fotosituationer, planlægningen, udfordringen, samt teknikken bag det perfekte billede, krydret med gode historier fra det virkelige liv.
Er man slet ikke til store telelinser og dyre kameraer, men blot ønsker at høre om fuglene og deres levevis, leveret i form af flotte billeder og facts, er foredraget også her en oplevelse værd.

Intro. til foredraget "Mine bedste fuglebilleder fra ind- og udland"
Rejsen fører os omkring havørnen, urfuglen og tjurens rige, sløruglens dunkle verden, vandstærens familieliv og ikke mindst ”nordens papegøje” – biæderens hemmelige yngleplads i Danmark.

Alle foredrag har en længde på ca. 2 timer, plus en 10 minutters lille intro til min uglebog "Lydløse jægere" som udkom fra forelaget Gyldendal i maj 2018.
I pausen og efter foredraget vil det være muligt at besigtige/ købe uglebogen "Lydløse jægere". Vis det ønskes, vil der også være mulighed for at få bogen signeret.

Aftal et foredrag, ved at kontakte mig på nedenstående e-mail eller mobil nr.

Mvh. Klaus Dichmann